Fyndiq omdöme

Vad säger våra kunder om Fyndiq egentligen? När du läser så många omdömen om en sajt som möjligt innan du handlar där får du en bättre shoppingupplevelse och vet med vilken approach du ska ta dig an sajten. Som med allt annat finns det både positiva och negativa egenskaper som besökare upplever av en marknadsplats online. Eftersom Fyndiq är Sveriges största fyndvaruhus på nätet är det viktigt att vi får ta del av både ris och ros, så lämna gärna ditt omdöme om din shoppingupplevelse – vi gillar konstruktiv feedback!

Kunders recensioner om Fyndiq.se

Till Fyndiq kommer varje dag tusentals och åter tusentals besökare och en härlig blandning av både nya och befintliga kunder – antingen det handlar om att bara ta en titt i sortimentet och kika runt eller lägga en order. Det är helt naturligt att ju större antal personer som handlar hos Fyndiq, desto mer varierande åsikter om själva upplevelsen får vi höra och det räknar vi med. Dock är det ett faktum att om alla recensioner räknas ihop och blir en allmän bedömning av Fyndiq, så lutar det betydligt mer åt det positiva hållet än det negativa. Det vi utläser i omdömena är att det allra mesta går att lösa snabbt – något vi vill fortsätta med.

Vi bemöter all kritik

Under all kritik eller toppbetyg? Vi på Fyndiq tar till oss alla former av beröm och anmärkningar, som vi sedan använder som utgångspunkt för att förbättra oss. Vi anser att det är våra kunder som har rätt och vi är alltid lyhörda inför både minus- och plustecken. I den mån vi kan försöker vi alltid svara kunder som delat med sig av kritik riktad gentemot oss med målet att ge en eventuell upprättelse för kunden och för att vända besvikelse till nöjdhet. Detta kan betyda följande åtgärder:

  • Ersättning i form av återbetalning eller ny vara
  • Svar på feedback och återkoppling både för bra och dålig kritik
  • Utbyte eller borttagning av varor som inte håller måttet
  • Personligt specialerbjudande som plåster på såren

Kontakta kundtjänst om du inte är nöjd

Misströsta inte, det låter som om Fyndiq inte har några rabatter, men det är ju tvärtom vetja! Hela Fyndiq är fullt av billiga produkter, återkommande kampanjer och en superbillig frakt. Det kan dock komma tillfällen då vi vill bjussa på något extra till just dig så håll koll i mail-inkorgen, rätt var det är så trillar ett erbjudande in!