Fyndiq rabattkod

På många sajter kommuniceras det att Fyndiq har en rabattkod och att du kan få ännu billigare produkter. Så är inte fallet. Vi vill nämligen inte göra saker och ting mer komplicerade än de är. Vi på Fyndiq ser alla våra kunder som VIP, och därför behöver du aldrig en rabattkod för att få känna dig extra speciell hos oss för det är du alltid i våra ögon. Här är alla lika välkomna att fynda på precis samma villkor. Det är rättvis shopping, det!

Fyndiqs rabattkod – försök inte!

Har du letat och letat efter rabattkoder hos Fyndiq och håller på att ge upp hoppet? Bra! Vi samarbetar med många butiker och aktörer, men inte när det gäller rabattkoder. Om vi vill ge ett specialerbjudande så gör vi det personligen – och vi gör det ofta! De kampanjer, erbjudanden och förmåner du hittar på sajten är de som finns, för alla. Du får dessutom alltid en mycket billig frakt varje gång du lägger en beställning, oavsett hur stor din order är. Låt oss säga att hela Fyndiq är en enda stor rabattkod i sig.

Fyndiq sköter sig själva

Vår policy är att inte samarbeta med andra sajter beträffande rabattkoder. Alla erbjudanden som skickas ut eller visas hos oss är enbart skapade eller kommunicerade direkt av oss. Det betyder också att du kan kontakta vår kundtjänst när du har frågor, och att du kan vända dig till oss direkt när du vill utnyttja erbjudandet. Dessutom – vem har lust att dammsuga nätet efter gömda rabattkoder när det är hos oss du vill handla? Skippa jakten och klicka dig in hos Fyndiq.se för att fynda utan krångel.

Specialerbjudanden

Billigt och bra, det är Fyndiq det. Utöver det faktum att vi är så billiga samlar vi dessutom en rad specialerbjudanden som kan dyka upp lite då och då. Vi på Fyndiq är specialister på specialerbjudanden med guldkant tack vare möjliga expressleveranser, många betalalternativ, praktiska fraktvillkor och ett frosseri av billig kvalitetsshopping. Vad kunde vara bättre?

Den verkliga rabatten

Misströsta inte, det låter som om Fyndiq inte har några rabatter, men det är ju tvärtom vetja! Hela Fyndiq är fullt av billiga produkter, återkommande kampanjer och en superbillig frakt. Det kan dock komma tillfällen då vi vill bjussa på något extra till just dig så håll koll i mail-inkorgen, rätt var det är så trillar ett erbjudande in!

Personliga rabatterbjudanden

Det finns några undantag från Fyndiqs regel om att inte ha rabattkoder och det är när du får en personlig rabatt till din e-postadress. Dessa skickar vi ut till dig när vi vill uppmärksamma dig lite extra. I dessa fall skickar vi ut rabatten direkt till dig utan att gå via någon annan sajt och det är bara du som kan använda erbjudandet. Låter det enkelt? Det är det också!