Fyndiq Superbilligt vs Fyndiq.se

Det var inte länge sedan som Fyndiq hade en egen app, kallad Fyndiq Superbilligt. Du som redan handlat på Fyndiq kanske redan har kommit i kontakt med den eller du har hört talas om den från något håll. Superbilligt var ett svar på kinesiska Wish och gjorde dundersuccé. Med appen Superbilligt kunde du handla superbilliga fynd online och få leveransen skickad direkt från Kina, eftersom flertalet av varumärkena i Fyndiqs sortiment tillverkas just där. Idag är appen skrotad och vi ska ge klarhet varför och hur du kan fynda superbilligt i alla fall! Fyndiq lämnar inte sina kunder i sticket!

Historien bakom Superbilligt-appen

När du tidigare beställde via appen kunde du få dina varor till ett superbilligt pris, men till längre leveranstid – oftast 14-30 dagar. Det var helt enkelt ett fyndigt sätt att shoppa på utan mellanhänder och på så vis spara pengar. Dessutom slapp du tullavgift och dolda kostnader. Priset på varorna kunde vara 60-90 % lägre än ordinarie försäljningspriser, vilket blev din shoppings “wish come true”. Varför betala mer än nödvändigt, liksom? Men 2018 beslutade vi oss för att lägga ned appen för att bidra till lägre konsumtion och bättre miljötänk. Appen hade gjort succé, men även den billigaste marknadsplatsen måste ta ansvar och värna om vår jord, eller hur?

Hitta alla samlade deals på Fyndiq.se

När Superbilligt lades ned var det kanske många som undrade hur man nu skulle göra för att kunna hitta bra deals. Svaret på den frågan är enkelt. Idag är Fyndiq.se den plattform där alla fynd håller till och där du kan shoppa till vrakpriser. Du slipper med andra ord långa leveranser och bidrar till bättre hållbarhet genom din shopping.

Sedan Superbilligt försvunnit har vi sett till att lägga till extra bra deals och återkommande kampanjer på Fyndiq.se, med extra billiga priser för dig som kund att gynnas av dessutom. Du får jättebilliga fynd levererade på 1-5 arbetsdagar. Det enda du behöver göra för att hitta din favoritprodukt är att hoppa mellan de olika produktkategorierna och sortera bland färger, material eller varumärken – lätt, smidigt och snabbt!

Likheterna mellan Superbilligt och Fyndiq.se

Likheterna med att shoppa via appen och Fyndiq.se är många. Du handlar på exakt samma sätt, i din dator eller mobila enhet. Du slipper höga avgifter som annars ofta tillkommer och du drar nytta av samma trygga och effektiva kundtjänst. Har du förstått hur allting hänger ihop nu? Då är det bara att fynda loss!