Populära readagar

Med åren har e-handelns popularitet vuxit sig gigantisk och med detta har flera viktiga datum uppstått – som är helt tillägnade shopping. Dessa readagar har sedan grenat ut sig till att vara under en helg, en hel vecka eller under både kortare och längre perioder. De kan också rikta sig till en viss målgrupp, trots att rean kan utnyttjas av alla. Vi på Fyndiq bockar och bugar inför dessa readagar eftersom alla billiga produkter kan fyndas ännu billigare. Årets största kampanjer och readagar är utmärkta tillfällen för att handla presenter, påbörja julhandeln eller unna dig något speciellt bara för att du är du.

Årets största readagar

En kampanj eller readag kan uppkomma närsomhelst under året, men några har mer status och betydelse än andra. Black Friday är till exempel en dag som allt fler shoppar loss på eftersom julen lackar och i anslutning till julen ser vi sedan ännu fler readagar. De flesta fynddagarna infaller just på hösten, när det men säkert börjar närma sig jultider.

  • Singles Day – 11 november
  • Black Week – veckan som avslutas med Black Friday och Black Weekend
  • Black Friday – årets största readag enligt amerikansk shoppingtradition
  • Cyber Monday – onlineshoppingens höjdpunkt laddad med massor av kampanjer, infaller efter Black Friday-helgen
  • Mellandagsrean – sträcker sig från juldagen till nyårsafton, men är ofta längre än så numera.

Singles Day

Under 90-talet började några kinesiska studenter uppmärksamma sina liv som singlar. Anledningen bakom är en tragisk kärlekshistoria vid studenternas universitet som skapade Singeldagen där man senare började hylla händelsen och slå ett slag för sitt eget singelliv. Kina har några av de högsta siffrorna vad gäller singlar. När internet kom spred sig påfundet, som senare kom att bli ett mål för konsumtion. Datumet för Singles Day är 11 november eftersom 11 består av två ettor som ska symbolisera ensamheten. Självklart är Singeldagen även bautastor hos Fyndiq – för dig som är och inte är singel!

Black Week

Numera har fenomenet Black Friday utökats till en hel svart vecka – Black Week. Black Week hänger ut kampanjer redan innan stordagen Black Friday och börjar ofta redan på måndagen innan och avslutas med Black Friday som i sin tur får sitt slutliga “fynd-fyrverkeri” på Cyber Monday. Vi på Fyndiq är inte sena med att kicka igång Black Week varje år!

Black Friday

Black Friday är USA:s största shoppingdag sedan länge och firas dagen efter den stora högtiden Thanksgiving som alltid inträffar den fjärde torsdagen i november. Black Friday var från början en stor dag för fysiska butiker som höll öppet från tidig morgon till sen kväll för att erbjuda massor av kampanjer, nedsatta varor och utförsäljningar. Idag har Svarta Fredagen letat sig in till e-handeln och så även till Fyndiq. Varje Black Friday kan du fynda produkter till oslagbara priser och vara med om årets reafest – och kickstarta julhandeln i god tid!

Cyber Monday

När Black Week avslutas tar Cyber Monday över reatyglarna. Från början var den här dagen till för att slå ett slag för e-handeln och onlineshoppingen vilket vi på Fyndiq naturligtvis är tacksamma för. Då kan du shoppa de produkter du väntat på under hela veckan och kanske få en extra rabatt.

Mellandagsrea

När juldagarna är över, övergår ätandet till mellandagsshopping. Mellandagsrean startar vanligtvis på juldagen eller Annandagen, men kan i vissa fall även kickstarta på julaftons kväll. Ta en paus i julfirandet och fynda loss på Fyndiq för då samlar vi massor av häftiga erbjudanden och billiga produkter.

Fyndiqs peppande rea

För varje uppmärksammad readag kan du vara säker på att Fyndiq drar igång redan i tidigt skede för att göra dig varse om vad som finns att fynda. Du garanteras alltid finfina kampanjer och schysta deals lagom till varje reaspurt.