Sociala medier

På Fyndiq vill vi ge våra besökare en extra intressant shoppingupplevelse och det gör vi bland annat genom att synas titt som tätt på sociala medier. Vi använder oss av en rad populära och effektiva sociala medier som Facebook, Instagram, Youtube och Twitter. Är du till exempel sugen på att söka jobb hos Fyndiq? Titta då in på vår ständigt uppdaterade LinkedIn-profil där vi listar de senaste tjänsterna.

Välj rätt social media

Du kan naturligtvis välja att kika in på alla våra sociala medier för att hålla dig så uppdaterad som möjligt, men vill du ha lite tips om var du kan hitta vad så ska du läsa vidare här.
  • Facebook – följ oss på Facebook och bli en av de första att ta del av aktuella kampanjer, erbjudanden och tävlingar.
  • Instagram – hitta inspiration inför ditt nästa köp genom att följa oss på Instagram.
  • Twitter – vill du veta mer om vår e-handel eller är du själv ett företag som bedriver denna typ av verksamhet? Då är vår fullspäckade Twitter-kanal något för dig!
  • Youtube – Kolla på videos med inspiration och projekt, eller lär dig mer om olika samarbeten och se våra skojiga reklamfilmer.
  • Dela med dig på Trustpilot – bli en av många som delar omdömen, shoppingupplevelser och andra åsikter om oss som företag.

Samarbeta med Fyndiq

Vill du bli en Fyndiq-ambassadör eller inleda någon form av samarbete? Då vill vi att du hör av dig till oss. Beskriv vad du förväntar dig av oss och vi ger dig svar på vad vi förväntar oss av dig för att vårt samarbete ska bli så bra som möjligt. Vi på Fyndiq letar ständigt efter nya talanger och influencers som kan sprida nyheter och inspiration. Är det dig vi väntat på?

Få en boost i ditt fyndande

Sociala medier är de bästa kanalerna för att få snabb tillgång till nyheter och motivation. Tack vare att du håller dig uppdaterad blir du sporrad i jakten på din nya och billiga produkt. Följ oss, gilla oss och se våra senaste uppdateringar.